Friday, May 9, 2014

StoryMorry *gegetanhatiberbicara*




Hai assalamualaikum , baru harini lah lepas nak online lama lama dan now baru sempat nak update blog ni. Actually memang nak makeover blog ni bagi comel , tapi takde leptop. Huhh ! banyak nak cerita dekat sini but mungkin kalau cerita tak terdaya tangan menaipnya. Haa now start story of mylife -,-' hari dan hari yang aku lalui bila fikir balik kekadang bahagia tapi menderita sedihnya alahai lama bukan main. Betul cakap orang orang semua dunia tak pernah ada yang adil. Entahlah , orang lain boleh je rasa hidup bahagia but why happiness does not belong to me? Ahai everyday kene acah acah 'okay' then sebaliknya menangis -..- Tapi hm bila difikirkan balik , aku yang atur hidup aku , aku yang pilih jalan itu ini. Dan persoalannya why aku menangis dan terus bersedih patah hati macam ni. Aku menangis dalam diam , aku sedih dia tinggalkan aku macam tu je, aku ade perasaan jugak beb! . Everyday belagak aku kuat , aku buat aku tak sedih , aku buat aku ni macam dah tak nampak ke dia, aku buat macam aku tak kenal, Tapi boleh dikatakan setiap aku cuba hapus dia, aku menangis, kekadang rasa kecewa dan menyesal menghantui aku, i dont know how to explains that. Jujur aku sayang dia, tak terlintas sedetikpun nak mainkan dia, hanya biar dia remukkan hati aku je . haha . Ahh tah pape. Aku sendiri tak tahu kenapa dengan aku. Bodoh jugak kekadang tu. Dah lah malas nak fikir. Cuma ada bende nak cakap. 
'Awak kalau ditakdirkan saya memang bukan untuk /bersama dengan awak. Saya harap awak akan bahagia macam apa yang awak ingin kan. Saya doakan   Saya cuma ada satu je permintaan yang mungkin last saya nak awak buat untuk saya. Even ia menyakitkan awak tapi saya harap awak takkan pernah benci saya dan , takkan pernah fikir saya nak mainkan perasaan awak sebab percayalah selama saya dengan awak hati saya ikhlas sayang awak ikhlas terima awak dan ikhlas kenal awak. Saya sikit pun tak terfikir nak game awak atau apa lah. tak sangka pula awak yang game saya tetiba . Haha. saya bersyukur sebab kenal dengan awak. Saya tak pernah dapat perempuan yang sanggup telan sakit demi saya bukan sekali tapi beribu kali dah rasanya hati awak hancur sebab saya . ahhhhh Menangis sambil bercerita, huhu .  sampai sini jelah k ceritanya sebab dah panjang sangat dah ni . bye assalamualaikum :')'. 

No comments: